Door de tijd

Op een zonnige dag bij Jan en Nele, Jan dacht; als we nu eens door de tijd zouden reizen Maar nee, dat zal niet gaan. Of toch? De professor heeft een tijd machine gebouwd Ik roep snel Nele. Nele kom, nu we gaan naar de professor, we gaan door de tijd reizen. Ze gaan naar de professor. Professor wij zouden graag door de tijd reizen. Dat is geen probleem ik zal het jullie tonen. Waaaw maar professor als we naar het verleden zoude gaan worden we dan niet jonger.

Maar nee kijk ik heb een computer aan de tijdmachine geplaatst en daardoor zullen we niet jonger worden. Zullen we het nu testen? Ja snel in de tijd machine, de professor drukt een jaartal in en floep ze zijn weg. Ze komen in de prechistorie terecht ze keken verbaasd. Ze zagen oermensen en al de voorwerpen was ten in steen gemaakt. Toen trokken ze het oerwoud verder in. Ze zagen dinosaurusen pextosaurussen. Jan ei toen tegen de professor wanneer moeten we vertrekken? Nu floep ze zijn weg. Dan kwamen ze bij de indianen ze zagen hun dorp en het stond vol met tenten. Jan zegt we gaan rondkijken de rest van de dag. Toen was het tijd ze vertrokken floep.

Dan kwamen ze bij de cowboys, de professor zij dan we gaan hier twee dagen blijven. Ze hongen overal eerst naar de kleerwinkel want ze wilden niet graag hebben dat de cowboys zouden denken dat ze vreemdelingen wouw zijn. Ze gingen dan naar het saloon ze wilden iets gaan drinken maar dan al die cowboys waren aan het vechtendan ginge ze derest van de twee dagen gaan rondkijken.Kom het zal niet lang meer duren voor we vertrekken. ik heb een afstandsbediening gemaakt met een schermpje erop zodat we weten naar waar we naar toe gaan het is naar de piraten floep we zijn weg.

En het was ook bij de piraten ze hadden hun cowboys pakken uit getrokkenen piraten kleren gekocht en aan getrokken. Ze gingen dan rondkijken ze zagen alles piraten die hun schippen aan het klaar maken was. maar moet je nu eens wat weten ze waren aan het zingen omdat ze dan sneller klaar waren dus Jan ,Nele en de professor gingen helpen toen vertrokken de piraten dus Jan, Nele en de professor gingen dan mee.

De piraten waren aan het vechten en vechten Nele, Jan en de professor waren bang dus ze besloten om naar het ruim van het schip te gaan. Jan zij toen tegen de professor wanneer moeten we vertrekken. Och amai ik was dat vergeten we vertrekken en het is naar huis joepi. Ze kwamen elk goed thuis en Jan en Nele vertelde het hele verhaal aan hun vader en moeder.

51.jpg (4931 bytes)