Even kijken in de toekomst

Als je vertelt over de toekomst kun je veel dingen verzinnen. Er zullen dan misshien wel dingen uitkomen maar de meeste dingen zullen dan wel gewoon fantazie zijn en zullen dan niet uitkomen. Maar ik zeg maar zo: het is het proberen wel waard.

In de eerste plaats zou er in de toekomst een soort van machine bestaan die voor je in een wip een nieuw huis bouwt. Je drukt op een bepaald knopje en... boem!!! Daar staat dan een nagelnieuw huis voor je. Je huis zal dan natuurlijk nog in ruwbouw staan dus zal je de meubels nog zelf moeten maken. De machine zal natuurlijk niet al het werk kunnen, doen dus moet jij je dan maar aan het werk zetten. Op een wit blad zal je dan je meubels kunnen tekenen, als dat gebeurd is zul je dan die tekening van de meubels moeten kleuren en daarna zul je dan die tekeningen van je meubels onder een soort van ingebouwde printer moeten steken en... ploep!!! daar staan dan je meubels in je huis en dan kun je beginnen genieten natuurlijk. Toch handig hé zo' n bouwmachine.

In de toekomst zal er misschien geen stoep meer zijn maar in de plaats daarvan zal er een soort van lopende band zijn. je zal dan op die lopende band moeten gaan staan. Die lopende band zal je dan brengen naar alle hoekjes en kantjes van je dorp, stad of gemeente.

En in de plaats van auto's zullen er lange doorzichtige buizen hangen en in die buizen zal je dan kunnen vliegen... Ik zie je al denken hoor nee nee het is niet met een vliegtuig hoor en ook niet met een auto maar met wat zul je dan vliegen? Wel je zal vliegen met een schotel, niet met een bordje maar met een vliegende ruimteschotel. En in die vliegende schotel zal er een afstandsbediening ingebouwd zijn. Die afstandsbediening zal dienen om naar huis te gaan. Je zal dan moeten de eerste letter van de mensen die daar wonen intoetsen het huis nummer en de gemeente waar die mensen in wonen. En dan zal er een klep opengaan en zul je als stof voor de stofzuiger worden weggezogen en daar zal je dan staan in je eigen tuin in een soort van eierdopje in je tuin. Maar er zal geen dak boven je vliegende schotel zijn.

En nu zie ik je al denken, als het dan regent? Wel dat zal niet meer gebeuren er zal een grote schaal boven de planeet aarde zijn. En al die regen zal daar dan invallen, maar wij kunnen toch niet zonder water. Bij de koning zal er dan een soort van bakje hangen en alleen de koning mag dat bakje bedienen. als de koning op het grone knopje drukt zal er een deel van die regen uit die schaal vallen en als de koning op het rode knopje drukt is de stortbui gedaan net zoals dit opstel.

510.jpg (9323 bytes)