De toekomst

Als ik ooit in de tijd kon vliegen, dan zou ik vragen aan de slimsten van de wereld of ze een voertuig zouden maken dat even snel gaat als de tijd. Dan zou ik dat voertuig" Ruimtehuis " noemen. Ruimtehuis zou dan bestaan uit een badkamer, een slaapkamer,een woonkamer,een keuken en een bergplaats. Maar ik zou dan ook een tuin met bomen en bloemen willen en ook een moestuin met een tuinhuisje Ik zou die reis starten op mijn 30e verjaardag.Dan zou ik mijn kinderen moeten achterlaten en alleen vertrekken .Ik zou die reis maken in de ruimte.Dan zou ik duizenden sterren zien en stiekem één meenemen. Dan zou ik naar de maan reizen en er een gezicht op tekenen.Ik zou dan vragen:" Maan waar ligt planeet Chocolade?"De maan antwoord:als Ruimtehuis nu 12 kilometer recht door gaat dan moet hij aan de eerste lichten naar rechts en dan moet hij 5 kilometer rechtdoor en als je dan aan het ronde punt komt, moet je links afvliegen en dan 100 kilometer rechtdoor en je bent er." Dan maar die lange reis starten .Joepie ik ben aan Planeet Chocolade.Nu lekker veel smullen en natuurlijk ook heel veel Chocolade meedoen. Na heel veel smullen maar weer terug naar huis gaan.

Joepie ik ben thuis.Maar hoe kan dat nu mijn kleinkinderen zijn ouder dan ik ? Na veel nadenken weet ik het ik vloog even snel als de tijd. Maar niet alleen mijn kleinkinderen spelen een grote rol. Ik was ook wereldberoemd.Overal zou ik verschijnen op televisie. Ik zou in de kranten staan op de voorpagina en er zou een grote titel staan:"Aline maakt als eerste een reis door de ruimte met een voertuig dat even snel als de tijd gaat."Er zou ook een grote foto staan van Ruimtehuis en ik.En in een andere krant staat gedrukt:"Aline ontdekt nieuwe planeet ,planeet Chocolade Maar er kunnen ook in in andere kranten staan:"Aline brengt maan tot leven".En misschien in andere kranten staat gedrukt:"Aline brengt een ster mee naar de aarde".

 

Ik weet wel dat dit nooit zal gebeuren maar het is toch leuk dit allemaal te verzinnen en wat nog leuker is dat je er zo van weg droomt...

55.jpg (9152 bytes)