De kikwazaakjes

 

 

Ons toneel ging over twee "kinderclowns" die Kwakzak en Zakkwak heten. We speelden zowat met alles en nog wat. De baas der clowns heette Kiwi.
Kiwi riep : "Kwakzak kom hier." We kwamen alletwee. Dan begonnen we natuurlijk ruzie te maken. Dit duurde wel niet lang wat toen kwam de mevrouw die onbekend was af. Zij zei dan wie het was.
Kwakzak moest dan spelen en de andere een straf uitvoeren die natuurlijk niet gekomen was. Kwakzak liep achter Zakkwak.

Toen ze gevonden was, kreeg ze op haar donder van Kiwi. Kwakzak draaide dan wat rond de stoel, toen viel ze plots bewusteloos. Kiwi belde de verpleegster en zei domme dingen zoals : "Het is altijd rechtdoor en dan ben je er."
Kwakzak werd dan in verband gestopt en de anderen deden de Dodendans. Kwakzak kwam dan terug wakker en begon te wandelen. Iedereen was het dan eens met elkaar en gingen samen spelen.
Kiwi en de verpleegster namen dan ook afscheid. Kiwi ging weg en verkleedde zich als een grote heer. Toen zag ze de verpleegster en ze zei : "Kijk daar wat een schoon meisje." Ze liep er naar toen en gaf haar een cadeautje.
Wij speelden dan wat maar hielden een oogje in het zeil. Tot we plots voor hen gingen staan. Dan wilden ze trouwen. Toen ze getrouwd waren gingen wij achter de auto en stonden te wachten. We reden weg en waren dan allen gelukkig!