De kinderen van het derde leerjaar willen zichzelf, hun klas en ... even voorstellen.
Hieronder kan je teksten terugvinden van Tim, Jade, Robin en Bram.

.

Mijn naam is Tim Missinne.

Ik zit in het derde leerjaar. Wij zijn met 13 in het derde, er zijn 8 jongens en 5 meisjes. Onze juffrouw heet Laurette en onze meester heet Filip.
Op de school zijn er 7 leerkrachten: juffrouw Anne-Marie, juffrouw Paula, juffrouw Heidi, juffrouw Els, meester Filip, juffrouw Laurette en meester Robert (dat is mijn vader!).
Bij ons hebben we graadsklassen. Dit wil zeggen dat het eerste en tweede leerjaar samen zit in hetzelfde lokaal. Zo zitten ook het derde en vierde leerjaar samen, en tenslotte ook het vijfde en het zesde leerjaar.
Soms zitten we met het derde leerjaar apart. Meester Filip geeft ons dan taal en rekenen.

Mijn vrienden zijn Wouter, Bram, Jonas, Bart, Tommy, Jeroen en Robin.

De anderen en ik vinden het heel leuk dat we nog 5 computers bij hebben. In het totaal hebben we 10 computers: vijf gewone en vijf met internet. Soms mogen wij op de computers voor spelletjes en oefeningen en dat is heel leuk.

We leren hier veel en dat komt ook door de computers. Ik vind het een goede school want we leren lezen, schrijven rekenen, ...

---------------------------------------------

Hallo, ik ben Jade Davis! Je zal misschien mijn naam niet zo goed kunnen lezen, want het is een Engelse naam. Mijn familie is Engels, ik kwam naar BelgiŽ als ik geboren was.
Ik ben 8 jaar en heb twee zussen, ze noemen Natasha en Stephanie. Natasha en ik zijn in Engeland geboren en Stephanie in BelgiŽ.

Ik ga dikwijls naar Engeland want mijn oma en opa wonen daar. De stad waar mijn familie woont, heet Nottingham. Alleen mijn mama, papa, mijn twee zussen en ik wonen gewoon in BelgiŽ.

---------------------------------------------

Mijn naam is Robin Strumane en ik zit in het derde leerjaar. We zitten met 13 in het derde en in het vierde zijn er 12, dus samen zijn we met 25.
We leren rekenen, lezen, taal, ... bij juffrouw Laurette en meester Filip.

Ik heb een neef die Jonas heet, hij zit bij mij in de klas.

---------------------------------------------

Ik ben Bram Verslyppe en woon in de Prinsenhofstraat 4 in 8920 Langemark-Poelkapelle (Sint-Juliaan).

Er zijn 5 meisjes in de klas en 8 jongens. Het vierde leerjaar en het derde leerjaar zitten samen in de klas.
Mijn leraar heet Filip en mijn lerares Laurette.

Mijn leukste sporten zijn judo en zwemmen.
Ik heb veel vriendjes in de klas; ze heten Tim, Wouter, Jonas, Robin, Jeroen, Tommy en Bart.

We gaan met de klas soms zwemmen of turnen. Het vijfde en zesde leerjaar zijn gaan langlaufen; ze gaan ook op bosklassen en zeeklassen.